Καλώς ήρθατε στο
Kastro Maini Spa!

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι των αισθήσεων στο Kastro Maini Spa! Απολαύστε θεραπείες μασάζ καθώς και περιποιήσεις προσώπου και σώματος στις εγκαταστάσεις σπα μας, σχεδιασμένες να προσφέρουν μια μοναδική χαλαρωτική ατμόσφαιρα, υπόσχοντας μια αναζωογονητική εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Επιλέξτε ένα από τα πολλά προγράμματα μασάζ, αποτοξίνωσης ολόκληρου του σώματος ή/και καθαρισμού και χαλαρώστε κάτω από τα χέρια του έμπειρου προσωπικού μας, που είναι πάντα πρόθυμο να σας προσφέρει την πιο χαλαρωτική αίσθηση! Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ανέσεις και τις εγκαταστάσεις μας υψηλής ποιότητας, όπως η χαμμάμ και το τζακούζι μας. Φροντίστε το δέρμα σας και φέρτε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας σε πλήρη ισορροπία με ένα από τα εξειδικευμένα προγράμματα περιποίησης μας.

To Μασάζ και οι θεραπείες/υπηρεσίες σπα διατίθενται εποχιακά από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, ενώ οι εγκαταστάσεις όπως το χαμάμ και τζακούζι είναι προσβάσιμες όλες τις περιόδους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την πλήρη λίστα των διαθέσιμων θεραπειών, παρακαλούμε κατεβάστε την παρακάτω μπροσούρα του Kastro Maini Spa!